rubrik_blandat.jpg (2405 bytes)
Gott & Blandat innehåller precis det, här kan du alltid hitta något spännande. Vi kommer successivt att fylla denna webbsida med intressanta ämnen.

Vi tar gärna emot förslag ! Skicka ett email till redaktören.

Odla en avocadoplanta
(Word dokument)
Ladda ner dokumentet och testa att odla fram en avocadoplanta. Det fungerar faktiskt men tro inte att du ska få en avocado chanserna är mycket små. Lycka till! 

Brantevikssill
Från skånska Brantevik kommer den godaste sillen att bjuda på till sommarens fester...eller till din enkla sillunch med en Aalborgs Aquavit...prova!

 


Knopar
Hur var det egentligen man slog den där knopen ? Här hittar du både de vanligaste knoparna och de lite mer ovanliga...vad sägs t.ex. om kärleksknopen

Kärleksdryck
Om inte kärleksknopen fungerade så prova med en kärleksdryck. Den passar också bra till sillen...men lagom är nog bäst.


  Pallkrageklubben
Här kommer ett bra odlingstips nu när våren stundar. Det är att odla i pallkragar, på en liten yta och med god höjd som man bestämmer själv, ogräsfritt, man bottnar med perforerad plast, och tjälfritt som en varm-kall-bänk,brukar själv odla bla isbergssallad o morötter med ett mycket gott resultat,som skall frösås ganska tidigt på våren för att gro ca 5 grader i redd gjord.
Där finns också pallkrage-klubben på nätet med massor av tips o ideér, och var man kan skaffa pallkragar. Bara sök på "pallkragar" på nätet.
Detta inlägg kommer, med vänlig hälsning, från Tommy Nilsson Å20
     

Email till redaktören. Senast uppdaterad 06-04-28.

Rekommenderad upplösning 1024x768 och webbläsare Explorer eller Netscape.